Announcement

Collapse
No announcement yet.

Arbeiderpartiets mann i ilden..

Collapse
X
Collapse

 • Arbeiderpartiets mann i ilden..

  Click image for larger version

Name:	pinokkfinito.jpg
Views:	1
Size:	98.4 KB
ID:	24864
  Sigve Brekke er sønn av en tidligere AP ordfører i Nore og Ulvdal.. Allerede som 19 åring fikset faren jobb til han som kommunerepresentant. Videre ble han generalsekretær i AUF og gikk gradene i offentlig embete, som blant annet statsekretær for forsvarsdepartementet og som politisk rådgiver.

  Sigve Brekke hadde ingen utdannelse annet en 2 år som skogsarbeider som erstatning for vgs. og avbrutte studier inntil Arbeiderpartiet igjennom LO/FAO fikset han en Pro forma grad i Governance ved JFK skolen (aka Harward light) Ap/Lo sørget for at Telenor betalte dette studiet og han fikk utstasjonert jobb i Singapore for Telenor.

  Senere vet vi hvor ferden gikk og hvor enn han dro fulgte skandalene tett. Torstein Enger i Hydro ble korupsjons tiltalt pga at noen hadde betalt intermediates i midtøsten. Telenors Sigve Brekke styrte Asia operasjon er dømt for korrupsjon i flere land og bøtelagt, samt fått inndratt lisens. Sigve Brekke ungikk ikke bare problemer for dette, men ble promotert til toppsjef i Telenor, mens tidligere styreleder ble avsatt.. Og nå, når det blåser som verst, sender AP Zync, sine PR spesialister og spin doctors til å hjelpe Brekke på statens regning. Kanskje om Torstein Enger hadde hatt 2 generasjoner AP blod i seg, så ville han ungått tiltale.
   Posting comments is disabled.

  Categories

  Collapse

  Article Tags

  Collapse

  Latest Articles

  Collapse

  Working...
  X