Announcement

Collapse
No announcement yet.

Muslimske kvinner anmelder færre voldtekter enn andre grupper.

Collapse
X
Collapse

 • Muslimske kvinner anmelder færre voldtekter enn andre grupper.

  Your browser does not support SVG

  Samtlige norske riksmedier har kommentert det faktum at muslimske kvinner anmelder langt færre voldtekter enn resten av kvinnene i det norske samfunn.

  Videre er norske riksmedier frekke nok til å bortforklare fenomentet og belære lesere med at muslimske kvinner simpelthen ikke tørr anmelde overgrep og at de ikke stoler på politet og myndigheter.

  Om vi bruker enkel probabilitets teori, og studerer adferd blant kvinner i Norge, skjønner vi jo godt at muslimske kvinner er mindre utsatt for overfalls-voldtekter enn andre iom at de lever en mer "beskyttet" livsstil. "Det er fredag kveld, en kvinne drikker en flaske hjemmebrent, noen piller og blir med fremmede på nachtspiel.. Kvinne to sitter hjemme og ser på tv med venninner og tar en kopp te. Hvem har høyest probabilitet for å bli utsatt for overfalls-voldtekt?

  • richardnore
   #1
   richardnore commented
   Editing a comment
   Andrea Voll Voldum offentlig stått fram og reist en debatt om voldtekt og holdninger. Kanskje hun burde oppfordre til debatt om sin dekadente livsstil som inkluderer narkotikabruk i kombinasjon med alkohol?
  Posting comments is disabled.

Categories

Collapse

Article Tags

Collapse

Latest Articles

Collapse

Working...
X